Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ENAΣ ΚΗΠΟΣ… ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

     Την Κυριακή στις 29 Νοεμβρίου 2015, μια ομάδα μαθητών της Β τάξης του σχολείου μας, στα πλαίσια του προγράμματος «Αισθητική παρέμβαση στον αύλιο χώρο του σχολείου» και με πρωτοβουλία της διευθύντριας κα Πολίτου, ήρθε στο χώρο του σχολείου με σκοπό τη βελτίωση της όψης του.
«Ήρθαμε και αμέσως πιάσαμε τη δουλειά. Με φτυάρια , ξινάρια και κλαδευτήρια αρχικά, καταφέραμε να δώσουμε ένα ομορφότερο παρουσιαστικό στα φυτά των παρτεριών του σχολείου μας» δηλώνει ο μαθητής Θοδωρής Φούζας.
«Τα κορίτσια ασχοληθήκαμε κυρίως με τα χρώματα, έχοντας ήδη  μια εμπειρία χάρη στην προηγούμενη δράση του σχολείου που αφορούσε το βάψιμο των αιθουσών. Πήραμε πινέλα, ρολά και μπογιές που μας παρείχε η κα Πολίτου και αρχίσαμε να βάφουμε τα παρτέρια» λέει η Ερμύλη Πετροπούλου.
Οι μαθητές , όχι μόνο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εργάστηκαν σκληρά , αλλά ακόμη πέρασαν καλά, διασκέδασαν και έμαθαν την αξία του εθελοντισμού και  της συνεργασίας.
Ωστόσο , η εθελοντική προσφορά δεν τελειώνει εδώ. Το εγχείρημα θα ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα Σαββατοκύριακα με περισσότερη δουλειά, νέες ιδέες και ανανεωμένη διάθεση για ένα καλύτερο προαύλιο , για έναν… κήπο στο σχολείο μας.


Τάνια Χαλκιά & Φωτεινή Χρυσικοπούλου