Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

                                                                                                                            της Βάσιας Κόρκα
  Την Παρασκευή 31/4/2016 η Α’ τάξη του Λυκείου Βέλου αναχώρησε με προορισμό το Ναύπλιο. Αρχικά  επισκεφθήκαμε το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, όπου και ξεναγηθήκαμε.         
Στη συνέχεια, αφού φτάσαμε στο Ναύπλιο, πήγαμε στο Ξενοδοχείο, τακτοποιήσαμε τα πράγματά μας και έως τις 6 ήμασταν ελεύθεροι να περιπλανηθούμε στα στενά του Ναυπλίου και να ανακαλύψουμε τις ομορφιές του. Το απόγευμα επισκεφθήκαμε το πανέμορφο Τολό.  
Την επόμενη ημέρα περιηγηθήκαμε στο Παλαμήδι και στο Κεφαλάρι του Άργους μένοντας έκπληκτοι από τα υπέροχα τοπία που αντικρίσαμε.  Την τελευταία ημέρα κάναμε τις τελευταίες βόλτες στο Ναύπλιο βγάζοντας κάποιες αναμνηστικές φωτογραφίες. Πριν το δρόμο της επιστροφής επισκεφθήκαμε τις Μυκήνες θαυμάζοντας τα μνημεία που βρίσκονται εκεί όπως είναι η πύλη των λεόντων και  ο θησαυρός του Ατρέως. Τέλος, κάναμε μια στάση στην Νεμέα απολαμβάνοντας τις τελευταίες στιγμές της εκδρομής μας.
  Θα ήθελα να επισημάνω πως ομόφωνα όλοι οι μαθητές ήταν πολύ ευχαριστημένοι μετά το τέλος της εκδρομής.  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους καθηγητές που μας έδωσαν την ευκαιρία να αποκτήσουμε  πρωτόγνωρες και αξέχαστες εμπειρίες.