Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου. Πολλοί συμμαθητές μας πήραν μέρος σε αυτήν και βοήθησαν στην υλοποίηση της. Ιδιαίτερο τόνο στη γιορτή έδωσε το μουσικό σχήμα του σχολείου που παρουσίασε τραγούδια αφιερωμένα στην ημέρα αυτή  Κάποιοι μαθητές διάβασαν το Χρονικό της μέρας ενώ άλλοι απήγγειλαν ποιήματα μέσα από τα οποία αναδύονταν τα μηνύματα του αγώνα των φοιτητών του Πολυτεχνείου.  Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι μαθητές παρακολούθησαν την ανάγνωση μιας επιστολής γραμμένης μέσα στη φυλακή του Γεωργίου Αλέξανδρου Μαγκάκη, καθηγητή της Νομικής, ο οποίος συνελήφθη και φυλακίστηκε από το δικτατορικό καθεστώς,
Οι μαθητές που έλαβαν μέρος ήταν : Αθανασία Λάμπρου, Φένια Κεχαγιά , Κωνσταντίνος Λαλιώτης, Βασιλεία Μητσοπούλου, Αγγελική Τσίουτση Άγγελος Κολομόδης, Αγγελική Ζάρκου, Άκης Βελέντζας, Δήμητρα Ρεκούμη, Φωτεινή Φωλιά, Πέγκυ Κωνσταντίνου.
Το μουσικό σχήμα του σχολείου μας απαρτίζουν οι μαθητές: Έλλη Καψοκεφάλου (τραγούδι), Βασίλης Κουγιουμτζίδης (κιθάρα τραγούδι), Άκης Βελέντζας (κιθάρα), Πολύμνια Κόρκα (μπάσο), Αλέξης Γουλιμής (κιθάρα), Χρήστος Τσάκας ( ντραμς)