Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ

                                                                                 της Ερμύλης Πετροπούλου
Την Παρασκευή και το Σάββατο 18 και 19 Σεπτεμβρίου μαζευτήκαμε οι μαθητές και των τριών τάξεων του Γενικού Λυκείου Βέλου, με σκοπό να βάψουμε εθελοντικά τις τάξεις μας.                  
Τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε ήταν μια ευγενική χορηγία της εταιρείας  DIMI ΨΥΧΟΓΙΟΣ Δ ΑΕΒΕ (Στιμάγκα), πολλά παιδιά όμως θέλησαν να συνεισφέρουν φέρνοντας και τα δικά τους εργαλεία.
Η πρωτοβουλία ήταν του συλλόγου των καθηγητών του Λυκείου και η δράση υλοποιήθηκε με την επίβλεψη κυρίως της διευθύντριας, κυρίας Πολίτου αλλά και της υποδιευθύντριας κυρίας Καλλιμάνη και των καθηγητριών Γαμβρούλη Γιούλας και Βαρδουνίωτου Σταυρούλας. Πολύτιμη ήταν η παρουσία και η βοήθεια μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Συγκεντρωθήκαμε και τις δύο μέρες στο σχολείο στις 9 το πρωί και ακολούθησε μια πολύωρη διαδικασία, η οποία έλαβε τέλος στις 2:30 το μεσημέρι. Τα χρώματα που χρησιμοποιήσαμε ποίκιλαν ανάλογα με τις προτιμήσεις των μαθητών του κάθε τμήματος. Το αποτέλεσμα που προέκυψε ήταν όπως ακριβώς το προσδοκούσαμε!
"Όλα τα παιδια που συμετείχαν, έβαψαν με προθυμία τις τάξεις τους και με ιδιαίτερη προσοχή διότι ήξεραν πως είναι ο χώρος που περνούν τις περισσότερες ώρες της μέρας τους", δηλώνει η Τάνια. Επιπλέον η Φωτεινή αναφέρει πως θα το έκανε ξανά με ευχαρίστηση. Τέλος ο Δημήτρης υποστηρίζει πως ό,τι κάναμε άξιζε τον κόπο.