Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις



Την Παρασκευή 26/6 έγινε η γιορτή λήξης του Λυκείου Βέλου, όπου θυμηθήκαμε τις δραστηριότητες και τις επιτυχίες της σχολικής χρονιάς και αποχαιρετήσαμε τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου που τελείωσαν το σχολείο.

Η βροχή δεν μας εμπόδισε να χορέψουμε στο προαύλιο, όπως κάνουμε κάθε χρόνο.


Σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών που ίσως μας περιμένουν στο μέλλον θα συνεχίσουμε να τραγουδάμε και να χορεύουμε, να αγαπάμε και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.

Τελικά, η μόνη ουσιαστική επιλογή και η μόνη αντίσταση σε έναν απάνθρωπο κόσμο και σε ένα πολιτικό και οικονομικό σύστημα που ενδιαφέρεται λιγότερο για τους ανθρώπους και περισσότερο για τους αριθμούς είναι ακριβώς να καταφέρουμε να παραμείνουμε άνθρωποι.

Και οι πραγματικοί άνθρωποι, αυτοί που δεν έχουν αλλοτριωθεί από τον καταναλωτικό, υλιστικό και ατομικιστικό τρόπο ζωής που έχει καλλιεργηθεί σκόπιμα τις τελευταίες δεκαετίες σε όλο τον σύγχρονο και "πολιτισμένο" κόσμο, θα βρίσκουν πάντα αφορμές να χορεύουν και να τραγουδούν.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, στους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου Βέλου που συμμετείχαν στις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις που έγιναν τη Δευτέρα 29/6 στο Κλειστό Γυμναστήριο Βέλου και την Τετάρτη 1/7 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό κέντρο στο Λουτράκι.



"Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε, 
με χορούς κυκλωτικούς κι άλλο τόσο ελεύθερους σαν ποταμούς  



Σας περιμένουμε όλους το Σεπτέμβριο στην αγκαλιά του σχολείου. 

Καλό Καλοκαίρι