Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ EUSO

Το Σάββατο 5-12-2015 η ομάδα του σχολείου μας έλαβε μέρος στην προκριματική φάση του "Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για την 14η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών - EUSO 2016". Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε για τα σχολεία της Κορινθίας και Αργολίδας στις εγκαταστάσεις του ΕΚΦΕ Κορινθίας. Τα σχολεία που πέρασαν στην επόμενη φάση ήταν το 2ο και 4ο Λύκειο Κορινθίας.  

Η ομάδα μας επί το έργον στο φόντο της φωτογραφίας
Οι μαθητές που εκπροσώπησαν το σχολείο μας ήταν οι μαθητές του Β3 Χαλκιά Αντωνία-Ναυσικά, Σαλαμός Αστέριος, Σεννής Μιχαήλ-Άγγελος και Πούλος Παύλος. Αν και το σχολείο μας δεν προκρίθηκε στην επόμενη φάση, κατέλαβε όμως την πρώτη θέση στην ενότητα της Χημείας με βαθμολογία 59/60.
Αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια στους μαθητές μας για τη διάκριση αυτή.


Η επιτυχία τους αποτελεί την μεγαλύτερη ικανοποίηση για τους καθηγητές τους, οι οποίοι τους προετοίμασαν για τη συμμετοχή τους. Αξίζουν συγχαρητήρια στην κα Δαματοπούλου Τατιάνα, που διδάσκει Βιολογία και συνόδευσε τους μαθητές κατά την ημέρα του διαγωνισμού, στον κο Μουντζουρίδη Αντώνιο, που καθοδήγησε την προετοιμασία τους στη Χημεία, και στον κο Μπουγιούκο Αθανάσιο που τους έχει αναλάβει στη Φυσική.
Ευχόμαστε στους μαθητές μας να έχουν μόνο επιτυχίες στην σχολική τους διαδρομή και στη ζωή τους γενικότερα