Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Τελετή αποφοίτησης μαθητών Γ Λυκείου


Η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ τάξης του σχολείου μας  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιουλίου 2022 στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Η Διεύθυνση, οι Εκπαιδευτικοί καθώς και οι Γονείς των Αποφοίτων ήταν όλοι παρόντες και χάρισαν απλόχερα το πιο θερμό τους χειροκρότημα σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για αυτή την τόσο σημαντική στιγμή, που συνδέεται με την ολοκλήρωση της σχολικής τους πορείας και την έναρξη ενός νέου κύκλου στην ενήλικη ζωή. Χαρά, αισιοδοξία, συγκίνηση, υπερηφάνεια είναι  τα συναισθήματα που επικράτησαν τη βραδιά αυτήν.


Εκ μέρους του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων αποχαιρέτησε τα παιδιά η κ Κοντογιάννη, η οποία τους  ευχήθηκε να διατηρήσουν τον συναισθηματικό και αξιακό τους πλούτο και να συνεχίσουν να επιζητούν τη γνώση στη ζωή τους στοχεύοντας στην αδιάκοπη και συνεχή ανάπτυξη κάθε πτυχής της προσωπικότητάς τους.


Έπειτα τον λόγο πήρε η τελειόφοιτη μαθήτρια της Γ` Λυκείου Μαίρη Τσεντούρου, η οποία ευχαρίστησε το Σχολείο, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς  για την αμέριστη στήριξη στον αγώνα τους και την ανιδιοτελή προσφορά τους και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τα μαθητικά τους χρόνια θα αποτελούν σημείο αναφοράς για όλο το υπόλοιπο της ζωής τους και πάντα θα τους γεμίζουν με υπερηφάνεια.

Τέλος η Διευθύντρια του Σχολείου συνεχάρη όλους τους Αποφοίτους που ολοκλήρωσαν με επιτυχία ένα τόσο ξεχωριστό κεφάλαιο της ζωής τους, εξέφρασε τη συγκίνησή της και ευχήθηκε να έχουν μια δημιουργική πορεία στη ζωή τους, ενώ στη συνέχεια, απονεμήθηκαν στους μαθητές αναμνηστικά αποφοίτησης.


Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης ήταν ο απολογισμός της σχολικής χρονιάς και η παρουσίαση των ποικίλων δράσεων του σχολείου τη χρονιά που πέρασε. Η τελετή ολοκληρώθηκε με τραγούδια που ερμήνευσαν τα παιδιά του μουσικού σχήματος του σχολείου, ενθουσιάζοντας όλους.