Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

1ος Χορός Λυκείου Βέλου

Το Σάββατο το βράδυ, στις 14/11, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος χορός του Λυκείου για φέτος. Ο χορός έγινε στο χώρο του σχολείου και συγκεκριμένα στο κλειστό Γυμναστήριο. Την οργάνωση ανέλαβαν οι μαθητές της Γ' με την στήριξη του UNDERGROOVE FESTIVAL και την πολύτιμη βοήθεια και προστατευτική παρουσία μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.
         
Η προσπάθεια στο σύνολο της ήταν εξαιρετική, αφού έγινε μια συνολική κινητοποίηση των μαθητών, με αποτέλεσμα ο χορός να έχει μεγάλη προσέλευση σε ένα πολύ καλά οργανωμένο περιβάλλον.
Το γυμναστήριο διαφοροποιήθηκε τελείως από τον συνηθισμένο ρόλο του και θύμιζε club. Όλη η διαδικασία της «μεταμόρφωσης» του γυμναστηρίου ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα και ολοκληρώθηκε δυο μέρες αργότερα, την Κυριακή το απόγευμα, οπότε οι μαθητές  παρέδωσαν το μέρος καθαρό και σε ακόμα καλύτερη κατάσταση από εκείνη που το παρέλαβαν.

Τα ηχεία, ο φωτισμός, τα εφέ, η ποικιλία και η ποιότητα των ποτών, η πολύ ικανοποιητική εξυπηρέτηση στο bar, οι χαμηλές τιμές, η θετική διάθεση και η συλλογική προσπάθεια των μαθητών, ήταν όλα υπεύθυνα για το γεγονός πως όλοι αποχώρησαν από τον χορό ευχαριστημένοι.

Όλοι οι μαθητές, με πρωτεργάτες τα μέλη του 15μελούς, συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία του χορού. Οι είσοδοι έφτασαν τις 370 και δημιούργησαν προσδοκίες για έναν ακόμα καλύτερο χορό στο μέλλον!


Θεοδώρου Ευάγγελος